STAN, Prokuplje, CENTAR KOD SUPA- NOV, 81m2 ST005

STANOVI|STANOVI » Četvorosobni stanovi|POČETNA

Cena:46500.00EUR

Ekskluzivna prodaja luksuznog i komfornog stana u centru Prokuplja, na veoma poželjnoj lokaciji u ulici kod supa. U pitanju je novogradnja - srećni kupac ovog stana se prvi useljava u ovaj kvalitetan i luksuzan stan površine od 81m2, a poseduje i ostavu površine 14m2 koja ne ulazi u cenu stana a veoma je korisna za odlaganje stvari.  Stan je po strukturi četvorosoban i jako funkcionalnog rasporeda - sastoji se od hodnika koji ima komunikaciju sa ostalim prostorijama, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom i izlazom na prostranu terasu, tri velike spavaće sobe, još jedna terasa, prelepo kupatilo i ostava. Zgrada u kojoj se stan nalazi  je građena po najvišim standardima, pa poseduje i energetski pasoš efiskasnosti. Na podu se nalazi bukov parket, sva vrata su od medijapana, pločice su atraktivne i kvalitetne. Stan poseduje izolaciju čime se štedi na računima za distribuciju električne energije. Stolarija je od kvalitetnog PVC-a a stakla su punjena argonom. Položaj ovog lepog stana je severozapad. Stan ima urednu i čistu dokumentaciju kao i upotrebnu dozvolu pa postoji mogućnost kupovine stambenim kreditom građana.

Agencijska usluga prema našim klijentima - kupcima je besplatna! Svojim kupcima garantujemo i potpunu pravnu sigurnost pri kupovini. 


USLUGE
 • OBAVEŠTENJE

  Poštovani klijenti,

  Obaveštavamo Vas da je agencija "Elite Pro nekretnine" promenila naziv i sedište firme. Sada poslujemo pod poslovnim imenom AVENIJA NEKRETNINE, broj u registru posrednika 669, i nakon pripreme poslovnog prostora krenućemo sa radom u centru Niša, u Voždovoj ulici. Agencija će nastaviti posredovanje za nekretnine u Prokuplju, ali sada širimo oblast poslovanja, uvodimo nove trendove i vidove oglašavanja i marketinga, 3d ture virtuelnog gledanja nekretnina i još mnogo toga! Naša nova web stranica je u izradi, uskoro ćemo Vam je prezentovati. O svim dešavanjima i aktuelnostima bićete blagovremeno obavešteni.

  Svim našim klijentima zahvaljujemo se na poverenju,

  Vaša AVENIJA NEKRETNINE

   

 • Naše usluge:

  - PRODAJA NEKRETNINA U NIŠU ( stanovi, kuće, lokali, placevi...)

  - IZDAVANJE U ZAKUP NEKRETNINA U NIŠU 

  - PRODAJA NEKRETNINA U PROKUPLJU I OKOLINI

  - PRAVNE USLUGE 

  - PROVERA VLASNIŠVA I DOKUMENTACIJE

  - LEGALIZACIJA NEKRETNINA

  - UPIS PRAVA VLASNIŠVA U KATASTRU NEPOKRETNOSTI

  - IZRADA UGOVORA 

  - KONSULTANTSKE USLUGE

  - 3d  PREZENTACIJA STANOVA - virtuelna tura

   

   

   

 • PONUDITE NEKRETNINU

OBAVEŠTENJA
 • STAMBENI KREDITI

               

             

  Agencija "Elite Pro NEKRETNINE" je sklopila Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa Alpha bankom.

 • ELITE PRO NEKRETNINE

  SARADNJA SA PORTALOM ZA NEKRETNINE: 

  www.nadjidom.com 

   

   

   

  VAŠ ZAHTEV

   

  AKO U BAZI NEMA NEKRETNINE KOJA ISPUNJAVA VAŠ ZAHTEV, POŠALJITE NAM NJEN OPIS. BRZO ĆEMO JE PRONAĆI I KONTAKTIRATI VAS.

   

Poslednje dodato