STAN, NIŠ-Crveni Pevac, 85m2

STANOVI » Četvorosobni stanovi|POČETNA

Cena:63000.00EUR
Stara cena:67000.00EUR

Ekskluzivna prodaja prelepog komfornog stana u Nišu, koji se nalazi na atraktivnoj lokaciji na Crvenom Pevcu. Stan je površine 85m2, što je i upisana vrednost kvadrature u posedovnom listu, pa je svaki kvadrat ovog stana legalan i transparentan. Stan je funkcionolanog rasporeda prostorija, po strukturi četvorosoban i sastoji se od: prostranog hodnika koji ima komunikaciju sa ostalim prostorijama, veliki dnevni boravak površine 25m2 koji poseduje predivan pogled na čitav grad, kuhinja i trpezarija, wc, tri komforne i svetle spavaće sobe pravilnog oblika, dimenzija 11,34m2, 10,36m2, 13,31m2, kupatilo sa tuš kabinom i terasa. Stan se nalazi u zgradi novije gradnje, ulaz u zgradu je lepo očuvan kao i hodnici u zgradi. Stan se nalazi na 4 spratu u zgradi bez lifta, ali poseduje izolaciju, tako da je odvod toplote zaista minimalan a leti je boravak prijatan. Spoljašnja stolarija-prozori su od PVC-a, dok su unutrašnja vrata od kvalitetnog drveta. Stan je bez ikakvih ulaganja, jako moderno i prijatno sređen, istočno orjentisan, sa modernim i kvalitetnim pločicama u kutatilu i wc-u. Lokacija stana je jedna od njegovih najvećih prednosti pa se stan svrstava u top lokacije stanovanja i iz tog razloga je naša topla preporuka da odvojite malo slobodnog vremena i zakažete razgledanje ove odlične nekretnine. Vlasništvo na stanu je čisto 1/1, stan je uknjižen pa poseduje kompletnu dokumentaciju što je utvrdila pravna služba naše agencije.

Agencijska usluga prema našim klijentima - kupcima je besplatna! Svojim kupcima garantujemo i potpunu pravnu sigurnost pri kupovini. 


USLUGE
 • OBAVEŠTENJE

  Poštovani klijenti,

  Obaveštavamo Vas da je agencija "Elite Pro nekretnine" promenila naziv i sedište firme. Sada poslujemo pod poslovnim imenom AVENIJA NEKRETNINE, broj u registru posrednika 669, i nakon pripreme poslovnog prostora krenućemo sa radom u centru Niša, u Voždovoj ulici. Agencija će nastaviti posredovanje za nekretnine u Prokuplju, ali sada širimo oblast poslovanja, uvodimo nove trendove i vidove oglašavanja i marketinga, 3d ture virtuelnog gledanja nekretnina i još mnogo toga! Naša nova web stranica je u izradi, uskoro ćemo Vam je prezentovati. O svim dešavanjima i aktuelnostima bićete blagovremeno obavešteni.

  Svim našim klijentima zahvaljujemo se na poverenju,

  Vaša AVENIJA NEKRETNINE

   

 • Naše usluge:

  - PRODAJA NEKRETNINA U NIŠU ( stanovi, kuće, lokali, placevi...)

  - IZDAVANJE U ZAKUP NEKRETNINA U NIŠU 

  - PRODAJA NEKRETNINA U PROKUPLJU I OKOLINI

  - PRAVNE USLUGE 

  - PROVERA VLASNIŠVA I DOKUMENTACIJE

  - LEGALIZACIJA NEKRETNINA

  - UPIS PRAVA VLASNIŠVA U KATASTRU NEPOKRETNOSTI

  - IZRADA UGOVORA 

  - KONSULTANTSKE USLUGE

  - 3d  PREZENTACIJA STANOVA - virtuelna tura

   

   

   

 • PONUDITE NEKRETNINU

OBAVEŠTENJA
 • STAMBENI KREDITI

               

             

  Agencija "Elite Pro NEKRETNINE" je sklopila Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa Alpha bankom.

 • ELITE PRO NEKRETNINE

  SARADNJA SA PORTALOM ZA NEKRETNINE: 

  www.nadjidom.com 

   

   

   

  VAŠ ZAHTEV

   

  AKO U BAZI NEMA NEKRETNINE KOJA ISPUNJAVA VAŠ ZAHTEV, POŠALJITE NAM NJEN OPIS. BRZO ĆEMO JE PRONAĆI I KONTAKTIRATI VAS.

   

Poslednje dodato